KRIK Sykkylven

18.02.2016

Frå 8. klasse og oppover.

På grunn av få ungdomsleiarar og lite oppmøte den siste tida, har vi bestemt oss for å ta pause dette halvåret; med eit ønske og eit mål om å starte opp igjen til hausten!

__________________________________________________

KRIKs visjon er å skape idrettsglede, trosglede og livsglede.
KRIKs verdier er glede, frihet, stolthet og tydelighet.

"KRIK ønsker å være et lavterskeltilbud for tro og idrett slik at idrettsutøvere på alle nivåer får et tilbud om et kristent fellesskap. KRIK ønsker gjennom sitt arbeid å være et kontaktledd mellom kirke og idrettslag, og arbeider på tvers av landegrenser, idrettsgrener, idrettsklubber, kirkegrenser, prestasjonsnivå og alder. Gjennom dette ønsker KRIK å hjelpe kristen ungdom til å være kristne i sitt idrettslag, motivere idrettsfolk til å delta aktivt i kirke og menighet, og bevare mennesker i troen på Jesus Kristus." (KRIK sine nettsider - krik.no)