Familie-leir på Fjellsetra

04.07.2017

Bli med på familie-leir på Fjellsetra 3.-5. November!

Bli med på leir! Det blir familie-leir på Fjellseter ungdomssenter første helga i november, i samarbeid med kyrkjene i Sykkylven. Dette blir ein ”lavterskel-leir” for små og store familiar med barn. For info om plassen sjå: http://www.fjellseterungdomssenter.com/startside

Vi held på med leiking og moro, til dømes orienteringsløp for barn, og ungane skal få utforske skaparverket ved hjelp av opplegget ”bli en naturforsker”. Det er begrensa med soveplassar, og vi ønskjer gjerne at familiar melder seg på og er med på dagtid til redusert pris, -så kom gjerne opp laurdag og bli med på dagsleir!

Det blir nokre samlingar i løpet av helga, og ikkje minst satsar vi på fleire kaffi og tekoppar i godt selskap for dei vaksne.

Etterkvart som folk melder seg på, vil vi lage ei facebook-gruppe der vi planlegger litt vidare. For informasjon og påmelding kontakt

Therese Utgård (922 92 964/ theresekristina@yahoo.no)

eller Anna Myklebust (410 09 087/ trusopplaerar@sykkylven.kyrkja.no)