Dameretreat på Orreneset Misjonssenter

**UTSETT** til våren 2021!

På grunn av nye smittevernsrestriksjoner vert Dameretreaten utsett til våren 2021.

Velkommen til ei helg med påfyll, avslapning og stillhet. Eit pusterom i ein travel kvardag.

Tema for helga blir "Kvilepuls"

Det blir ei helg med lovsong, godt fellesskap, undervisning, god mat, frisk luft og gode samtaler.

Målgruppe: 25-50 år. Selv om vi har satt opp ei målgruppe så betyr ikkje det at du ikkje kan melde deg på om du er 23 eller 55. Det er med å gi ein indikator for kven vi forbereder opplegget for.

Påmeldinga startar 30. september, 2020.
Utvida påmeldingsfrist til 6. november, 2020

Meld deg på  HER! Eller trykk på fana "Påmeldingar" og velg "Dameretreat på Orreneset Misjonssenter"

På grunn av korona har vi satt max antall til 30 deltakere. Om det er fullt når du vil melde deg på, ta kontakt så kan du stå på venteliste.

Pris for helga er: 1500kr full kost og losji (ta med eget sengetøy).

Vi håper du ønskjer å vere med oss på retreat!
Om du har nokre spørsmål kan du ta kontakt med Katrine på: ungdomsarbeidar@sykkylven.kyrkja.no

Beste helsing,
Jorunn, Eva Marie, Kathrin og Katrine